Laatikonmuodostajat

Pakkauslaatikoita nopeasti ja edullisesti

Laatikonmuodostajat tekevät pahvilaatikoiden valmistamisesta erittäin nopeaa, helppoa, edullista ja tehokasta. AgilePackin toimittamat laatikonmuodostajat pystyvät tuottamaan, laatikkotyypistä riippuen, jopa 60 pahvilaatikkoa minuutissa, mikä tekee tuotannosta erittäin tehokasta.

Laatikonmuodostajat vihanneslaatikoille

AgilePack toimittaa laatikonmuodostajia pinoutuville vihanneslaatikoille markkinajohtajan kompetenssilla.

Vihanneslaatikko on usein päältä avoin pahvilaatikko, johon saadaan pinoamista varten myös kansipalkki. Vaihtoehtoisesti niistä voidaan tehdä hieman kartion muotoisia, jolloin niitä voidaan pinota päällekkäin yläosaa leveämmän pohjan ansiosta. Myös erilliset kannet tai laatikosta muodostettavat kansiläpät ovat mahdollisia.

Samalla koneella voidaan tuottaa vihanneslaatikoita sekä lukkoläppärakenteella, että kuumaliimattavina versioina. Kuumaliimattava rakenne on (n. 30%) materiaalisäästön vuoksi suositumpi konepakkauksessa.

Kapasiteetti

1

Laatikkoa/tunti

1

Laatikkoaihioita koneen kasettiin

Laatikonmuodostajat aaltopahvilaatikoille

Perinteinen pahvilaatikko, jossa on neljä läppää kannessa ja pohjassa, tunnetaan myös nimellä ”American Case”.

Nämä ovat yleisimpiä pakkaus- ja kuljetusalalla käytettäviä laatikoita, jotka sopivat lähes kaikenlaisten tuotteiden toimittamiseen ja säilyttämiseen. Laatikonmuodostaja ottaa imukupin avulla yhden aihion kerrallaan avattavaksi, jonka jälkeen kone kuumaliimaa tai teippaa laatikon käyttövalmiiksi.

AgilePackin toimittamat aaltopahvilaatikonmuodostajat tuottavat kuormalavoille ja logistiikkaan sopivia moduuleita, kuten mm. eri korkuisina 0201-standardin mukaisia laatikoita.

Kapasiteetti

1

Laatikkoa/tunti

1

Laatikkoaihioita koneen kasettiin

Täysautomaattinen laatikointikone

Täysautomaattinen laatikkokone / Wrap around on tehokas ratkaisu, joka vastaanottaa tuotteenne, ryhmittelee sen ja käärii pahvilaatikon tai alustan ja erillisen kannen ryhmän ympärille. Myös pakkausmerkintä on helppo yhdistää samaan kokonaisuuteen.

Koneratkaisu edustaa viimeisintä tekniikkaa ja on saatavilla automaatisella koonasetuksella ja etävalvontajärjestelmällä. Lopputuloksena on tyylikkäät ja kustannustehokkaat hyllyvalmiit myymäläpakkaukset. Tämä on materiaalisäästön vuoksi suositumpi konepakkauksessa. Meiltä saat jokaiseen tarpeeseen soveltuvat pakkauskoneet.

Laatikonmuodostajat vihanneslaatikoille (Sacmi)

Laatikonmuodostajat (Endoline)

Täysautomaattiset laatikointikoneet

Lisätietoja päämiestemme sivuilta

Ota yhteys, suunnitellaan teille sopiva ratkaisu

Kun haluat parasta pakkauslaatua ja tehoa tuotantoon, Soita: 0400 447 489