Flowpack vaaka- ja pystysuuntaiseen pakkaamiseen

Flowpack on tehokas ja toimintavarma käärintäkone erilaisten elintarvikkeiden, kuten pakasteiden, leipomotuotteiden ja einesaterioiden, pakkaamiseen. Me toimitamme ja asennamme laadukkaat flowpack-laitteet ja linjastokokonaisuudet asiakkaan pakkaustarpeen mukaan. Meiltä saat myös kattavat huoltopalvelut, jotta laitteet pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.

Kerro tarpeestasi, niin etsitään yhdessä paras flowpack-kone tai muu pakkausratkaisu!

Mitä flowpack tarkoittaa?

Flowpack on pakkaus, jossa on saumat tuotteen sivuilla ja alaosassa. Tällaisia pakkauksia käytetään esimerkiksi eineshampurilaisissa, juustoissa ja pakasteissa.

Flowpack-laite kuljettaa herkkiä tuotteita vaakatasossa ja pakkaa ne avoimella kalvolla, joka suljetaan pääty- ja alasaumalla. Pystysuuntainen pakkauslaite pudottaa irtotuotteet, esimerkiksi herneet, pussiin ja pussi saumataan kiinni.

Näin projekti etenee

  • Asiakas toimittaa tiedot pakattavista tuotteista sekä mahdolliset tuote- ja pakkausnäytteet
  • Lisäksi tarvitsemme tiedot flowpack-koneen toivotusta kapasiteetista ja tehosta
  • Etsimme parhaan laitetoimittajan ja teemme asiakkaalle tarjouksen
  • Laite valmistetaan ja testataan
  • Toimitamme ja asennamme laitteen asiakkaan toimitiloihin
  • Tarjoamme käyttö- ja huolto-opastuksen
  • Flowpack-laitteiden toimitusaika on noin 3-4 kuukautta
FAR pussituskone - tutustu agilepack.fi

Laadukkaat flowpack-koneet jokaiseen tarpeeseen

Flowpack-koneet ovat varmatoimisia, turvallisia ja helppoja käyttää sekä puhdistaa. Meillä on suoraan varastossa yksinkertaisia standardikoneita, mutta pääsääntöisesti laitteet ja linjastot valmistetaan EU-alueella toimivien kumppaneidemme toimesta asiakkaan tarpeiden mukaan.

Flowpack-laitteeseen on saatavilla lisäominaisuuksia pakattavan tuotteen mukaan. Pakkaukseen voidaan esimerkiksi tehdä toiseen sivusaumaan reikä, josta se saadaan helposti roikkumaan myymälässä. Pakkauslaitteilla voidaan toteuttaa myös ikkunallisia, uudelleensuljettavia pakkauksia esimerkiksi kosteuspyyhkeille. Pakkauksiin voidaan myös lisätä suojakaasua suojaamaan tuotetta.

Linjastoon voidaan yhdistää lisäksi muun muassa merkintä- ja laaduntarkastuslaitteita. Kerro tarpeestasi, niin etsimme sinulle parhaan flowpack-koneen tai muun ratkaisun!

Miksi AgilePack?

AgilePack on kokenut pakkausalan toimija, joka etsii parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeeseen. Tarjoamme laajan kattauksen keskihintaisia flowpack-laitteita, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Lisäksi kauttamme on mahdollista tilata suuren käyttökapasiteetin laatukoneita.

Meidän kauttamme saat myös syöttölaitteet esimerkiksi korkean volyymin leipomolinjoille. Syöttölaite toimittaa tuotteen pakkauskoneelle automaattisesti mahdollistaen jopa 10-20 000 tuotteen pakkaamisen tunnissa. Ota yhteyttä ja kerro, millaisen flowpack-koneen tai muun pakkauskoneen haluat!