Kalvopakkaus on kestävä ja tiivis pakkaus elintarvikkeille 

Kalvopakkaus on ilma- ja vesitiivis, joten se soveltuu etenkin herkille tuotteille ja nesteille. AgilePackin kautta saat laadukkaat pakkauslaitteet ja linjastokokonaisuudet esimerkiksi elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Toimittamamme kalvopakkauskoneet ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin etsitään yhdessä paras kalvopakkaus tai muu ratkaisu! 

Kalvopakkaus onnistuu ammattilaisen avulla

Selvitämme asiakkaan pakkaustarpeen ja etsimme siihen parhaan ratkaisun. Myymme standardiratkaisuita, mutta myös täysin räätälöitäviä pakkauskoneita ja -linjastoja, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksen pohjalta. Kalvopakkaus vaatii erityistä ammattitaitoa, jota meille on kertynyt jo yli 30 vuoden ajalta.

Projektin eteneminen

  • Asiakas toimittaa tuotetiedot ja -koot sekä mahdolliset näytteet kalvopakattavasta tuotteesta
  • Tiedot koneen kapasiteetista ja tehosta
  • Etsimme sopivan laitevalmistajan kumppaneidemme joukosta
  • Kun suunnitelmat on hyväksytty, laite valmistetaan ja testataan
  • Kalvopakkauskoneen toimitus, asennus ja koeajo
  • Huolto- ja käyttöhenkilöstön koulutus
Shawpak

Ympäristöystävällinen kalvopakkaus

Tarjontaamme kuuluu myös ekologinen kalvopakkaus. Laitteita kehitetään jatkuvasti, jotta niissä pystytään hyödyntämään aikaisempaa paremmin myös ympäristöystävällisiä kalvoja. Esimerkiksi muovisia pakastepusseja on jo ryhdytty korvaamaan paperisilla kalvopakkauksilla.

Me pystymme kumppaneidemme avulla vastaamaan asiakkaiden vaativiinkin tarpeisiin, joten mikäli etsit jotain erikoisempaa kalvopakkauskonetta tai muuta ratkaisua, ota meihin yhteyttä. 

Kalvopakkauskoneen huoltopalvelu

Kalvopakkaus onnistuu sujuvasti, kun kone huolletaan säännöllisesti. Huolto ja puhdistus erittäin tärkeää, jotta laitteet pysyvät hyvässä kunnossa pitkään. Toimittamamme laitteet voivat kestää kymmeniä vuosia oikeaoppisella huollolla. AgilePack tarjoaa huolto-opastuksen laitteen asennuksen yhteydessä.

Tarjoamme myös määräaikaishuoltoa palveluna asiakkaan tarvitsemalla syklillä, jotta kalvopakkaus sujuisi jouhevasti vuosienkin päästä. Huollon tarve riippuu koneen käyttömäärästä. Tulemme paikalle myös vikatilanteissa.

Shawpak

Ota yhteyttä AgilePackiin

AgilePack on pitkän linjan pakkausalan ammattilainen, joka osaa kertoa asiakkaalleen, mikä ratkaisu toimii ja mikä ei. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja tehostamaan toimintaa, sillä meille kalvopakkaus ja muu pakkaaminen on tuttua. Toimitamme laitteita Suomeen, Pohjoismaihin ja Baltian maihin.

Mikäli etsit uusia kalvopakkauskoneita, käärintäkoneita tai haluat päivittää muuta vanhaa kalustoa uuteen, ota meihin yhteyttä!

Kalvopakkaukset - tutustu agilepack.fi
Kalvopakkaukset