Laatikonmuodostajat

Laatikonmuodostajat tekevät pahvilaatikoiden valmistamisesta erittäin nopeaa, helppoa, edullista ja tehokasta.

AgilePackin toimittamat laatikonmuodostajat pystyvät tuottamaan, laatikkotyypistä riippuen, jopa 60 pahvilaatikkoa minuutissa, mikä tekee tuotannosta erittäin tehokasta.

AgilePackilta saat esimerkiksi:

  1. Laatikonmuodostajat pinoutuville laatikoille (mm. vihanneslaatikot)
  2. Laatikonmuodostajat ”tavallisille” aaltopahvilaatikoille
  3. Täysautomaattiset laatikon- ja alustanpakkauskoneet (Wrap-around tai alusta+erillinen kansi)

Kun uusia pahvilaatikoita tarvitaan jatkuvalla syötöllä, kannattaa jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa investoida laadukkaaseen laatikonmuodostajaan.

Sen avulla valmiista laatikkoaihioista saadaan tuotettua tehokkaasti juuri oikean kokoisia (ja tarvittaessa halutun standardin mukaisia) pakkauslaatikoita nopeasti ja edullisesti.

1. LAATIKONMUODOSTAJAT VIHANNESLAATIKOILLE

laatikonmuodostajat vihannelaatikoilleAgilePack toimittaa laatikonmuodostajia pinoutuville vihanneslaatikoille markkinajohtajan kompetenssilla.

Vihanneslaatikko on usein päältä avoin pahvilaatikko, johon saadaan pinoamista varten myös kansipalkki. Vaihtoehtoisesti niistä voidaan tehdä hieman kartion muotoisia, jolloin niitä voidaan pinota päällekkäin yläosaa leveämmän pohjan ansiosta. Myös erilliset kannet tai laatikosta muodostettavat kansiläpät ovat mahdollisia.  

AgilePackin laatikonmuodostaja tuottaa myös liimattavia ja lukkoläpällisiä vihanneslaatikoita

AgilePackin toimittamien laitteiden erikoisuutena on se, että samalla koneella voidaan tuottaa vihanneslaatikoita sekä lukkoläppärakenteella, että kuumaliimattavina versioina. Kuumaliimattava rakenne on (n. 30%) materiaalisäästön vuoksi suositumpi konepakkauksessa.

Kapasiteetti

Vihanneslaatikonmuodostaja pystyy tuottamaan parhaimmillaan jopa 2400 laatikkoa tunnissa. Laatikkoaihioita mahtuu koneen vakiokasettiin n. 300 kpl. 

2. LAATIKONMUODOSTAJA AALTOPAHVILAATIKOILLE (”tavalliset” läppälaatikot)

Perinteinen pahvilaatikko, jossa on neljä läppää kannessa ja pohjassa, tunnetaan myös nimellä ”American Case”. 

Nämä ovat yleisimpiä pakkaus- ja kuljetusalalla käytettäviä laatikoita, jotka sopivat lähes kaikenlaisten tuotteiden toimittamiseen ja säilyttämiseen. Laatikonmuodostaja ottaa imukupin avulla yhden aihion kerrallaan avattavaksi, jonka jälkeen kone kuumaliimaa tai teippaa laatikon käyttövalmiiksi.

AgilePackin toimittamat koneet tuottavat standardin mukaisia laatikoita

kone laatikonmuodostajaAgilePackin toimittamat aaltopahvilaatikonmuodostajat tuottavat kuormalavoille ja logistiikkaan sopivia moduuleita, kuten mm. eri korkuisina 0201-standardin mukaisia laatikoita.

Kapasiteetti

Nämä laatikonmuodostajat pystyvät tuottamaan parhaimmillaan jopa 1400 laatikkoa tunnissa. Laatikkoaihioita mahtuu koneen kasettiin n. 150 kpl. 

AUTOMAATTINEN TUOTANNONSEURANTA KAIKISSA LAATIKONMUODOSTAJISSA

Automaattisen tuotannonseurannan ansiosta laite osaa muodostaa uuden laatikon aina sitä mukaa kun kuljettimelta otetaan edellinen laatikko pois ja pysäyttää toiminnan silloin kun mitään ei tapahdu. Toimitukseen sisältyy valokenno, joka voidaan laittaa haluttuun paikkaan seuraamaan tuotantoa. 

3. TÄYSAUTOMAATTINEN LAATIKOINTIKONE (”Wrap-around")

Tehokas ratkaisu, joka vastaanottaa tuotteenne, ryhmittelee sen ja käärii pahvilaatikon tai alustan ja erillisen kannen ryhmän ympärille. Myös pakkausmerkintä on helppo yhdistää samaan kokonaisuuteen.

Koneratkaisu edustaa viimeisintä tekniikkaa ja on saatavilla automaatisella koonasetuksella ja etävalvontajärjestelmällä.

Lopputuloksena on tyylikkäät ja kustannustehokkaat hyllyvalmiit myymäläpakkaukset.

OTA YHTEYTTÄ

Kun haluat parasta pakkauslaatua ja samalla tehoa tuotantoon, ota yhteyttä meihin. Täältä löytyvät ajantasaiset yhteystiedot »

Kiinnostuitko palveluistamme?

Soita 0400 447 489 tai lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.


asiakastieto

luotettava kumppani

Suosittele meitä