Välimeren Herkut Oy luottaa AgilePackiin

Välimeren herkut

Välimeren Herkut Oy:n toimitusjohtaja Petri Klemetti kertoo löytäneensä AgilePackin ensimmäistä kertaa Google-haun kautta vuonna 2014. Kasvava yritys tarvitsi pakkauskoneita, joten luotettava kumppani tuli tarpeeseen.

”Yhteistyö AgilePackin kanssa alkoi vuonna 2014. Silloin Välimeren Herkut Oy alkoi kaipailla ensimmäistä pakkauskonetta. Toimintaa oli takana jo vuosia. Googlailin vaihtoehtoja laitetoimittajista ja AgilePack löytyi. Sain kuitenkin samaan aikaan suosituksen firmasta ja pian olimmekin tilaamassa heiltä ensimmäistä konetta. Meillä oli pienet toimitilat Klaukkalassa ja siihen aikaan päätuote oli marinoitu oliivi ja marinoidut vihannekset kauppojen palvelutiskeihin. Oltiin aloittamassa uutta suuntaa kastikkeiden, marinadien ja majoneesien kanssa. Siihen liittyi aivan erilaiset pakkaustarpeet, koska aikaisemmin olimme tehneet kaiken käsin. Olemme automatisoineet tuotantoa AgilePackin kautta merkittävästi. Suurin osa pakkauskoneista on hankittu heidän kauttaan ja viimeisin kone odottaakin jo loppusijoituspaikkaa. 

Kokonaisvaltaista palvelua teknistä tukea myöten 

”AgilePack-yhteistyön aikana Välimeren Herkut Oy on kasvanut viisinkertaiseksi vuosien mittaan. Tämä yhteistyö on avannut meille aivan erilaisen kasvumahdollisuuden. AgilePackilla on pitkä kokemus näissä asioissa ja sen huomaa vähän kaikessa. Asiantuntemus näkyy hankintaprosesseissa ja mikä parasta huolto ja tekninen tuki toimivat Suomessa, vaikka koneet tulevat maailmalta. Sitä osaa arvostaa, että ongelmatilanteissa tuotanto ei seisahdu, vaan tilanteisiin on varauduttu. Eihän mikään laite toimi ikuisesti pelkkää nappia painamalla. Pakkauskoneisiin AgilePack on erittäin toimiva yhteistyökumppani. Jokaista konetta he ovat olleet asentamassa ja huolehtineet, että koeponnistuksenkin jälkeen laite toimii, kuten sen kuuluu.” 

Lisää asiakaskokemuksia