AgilePackilta lisäratkaisu omaan tuotteeseen  

Kajaanilainen Prometec Tools Oy valmistaa teollisuusyrityksille automaattisia näytteenottimia. AgilePack Oy on toimittanut pussituskoneen näytteenkäsittelyyn, jonka jälkeen kone tekee ilmatiiviin kuormakohtaisen näytepussin ja merkitsee sen yksilöidyllä koodilla.Tämä jälkeen pussi siirtyy kuljettimella keräilyastiaan, josta se myöhemmin viedään laboratorioon analysoitavaksi.

Prometecilla ollaan tyytyväisiä AgilePackin toimittamaan pussituskoneeseen, jota tullaan myös jatkossa tarjoamaan siitä hyötyville asiakkaille.

Asenne ja ratkaisukeskeisyys ratkaisevat

Prometec Tools Oy:n tuotepäällikkö Sami Karlssonin mukaan heillä oli tarve pakkauskoneelle, joka soveltuisi Prometecin tarjoamaan toimituskokonaisuuteen. Kartoituksen kautta AgilePackin tarjoama pakkauslaite vaikutti sopivalta ratkaisulta tarpeeseen. AgilePackin asenne asioiden hoitamiseen sai Karlssonin vakuuttuneeksi siitä, että heidän kanssaan kannattaa aloittaa yhteistyö.

”He kuuntelivat selkeästi meidän tarpeet, minkä jälkeen he ottivat pallon siitä ja tsekkasivat että vastaako laite tarvetta. Kyseessähän oli kahden laitteen yhteenliittäminen, ja jotka piti saada toimimaan saumattomasti yhdessä. He esittivät meille omasta näkökulmastaan ratkaisun, joka oli toimiva.”

Projekti eteni alkukartoituksen jälkeen sutjakkaasti.

”He etsivät oikeat pakkausmateriaalit ja seuraavassa vaiheessa he esittivät meille tarjouksen ja toimittivat meille 3D-kuvat laitteistoon, jotka me pystyimme sovittamaan meidän laitekokonaisuuteen 3D-kuvana. Sitten oli vielä automaatiopuolesta selvitys mihin se heidän päässään kykenee.”

”Kun laite oli toimitettu, niin heiltä tuli henkilö meille konepajan puolelle tekemään testiajot ja antamaan opetusta laitteen käytöstä. Siinä vaiheessa tuli vielä vakuuttuneempi olo, kun näin ensimmäisen kerran laitteen”, Karlsson sanoo.

Hyvä tavoitettavuus ja nopeat vastaukset

Yhteistyö AgilePackin kanssa on ollut Sami Karlssonin mukaan varsin helppoa.

”Heidän tavoitettavuus on ollut tosi hyvää. Meilläkin on ns. monta liikkuvaa osaa ja jos mulla on ollut jotain asiaa heille, olen aina saanut henkilön kiinni ja aina myös avun saanut. Kyllä se on tärkein juttu meidän alalla.”

Prometecilla toivotaan, että myös jatkossa pystyttäisiin hyödyntämään hyvin alkanutta yhteistyötä.

”Tottakai olemme saaneet hyötyä yrityksenä jo nyt, että meillä on yksi lisävastaus asiakkaan pyyntöön. Mikäli asiakas haluaa meidän näytteenottolaitteen ja haluaa otetun näytteen yksittäisen säilöön, meillä on nyt tarjota ratkaisu tähän. Olemme hakeneet jo aiemmin pakkauskoneratkaisua, mutta ei olla aiemmin löydetty sopivaa. Nyt on tunne, että ratkaisu on vihdoin löytynyt,” Sami Karlsson toteaa.

Lisää asiakaskokemuksia